Tüdrukute meigipidu (pakett S)

Laste animaatorid

0.000 arvustustAsukoht: TallinnSuhtluskeeled: Vene, Eesti, Inglise

0.000 arvustust
Asukoht: Tallinn
Suhtluskeeled: Vene, Eesti, Inglise

Lisa soovinimekirja

Teenusest

Meigipidu tüdrukutele! Pidu tüdrukutele koos meigikunstnikuga​,​ kes õpetab tüdrukutele​,​ kuidas rõhutada oma loomulikku ilu ja seejärel õpetab neile erksa õhtumeigi nüansse! 💄 🌟 Programm: Lõbus tutvustus Ilusaladused 💅 Meigime end ja teeme ilusaks Küüned​,​ huuled​,​ juuksed ja palju sädelust Ilurelee - väga lõbus ja naljakas! Kaunistame kauneid piparkooke! 🍪 🎁 Pakett S sisaldab: Stuudio renti 3 tunniks Lasteanimaatorit 1​,​2 tunniks programmi läbiviimiseks Meigikunsti meistriklass 20-minutiline disko 🎶 Elektrooniline kutse Ideaalne tüdrukutele vanuses 4 kuni 10 aastat. Maksimaalne osalejate arv: 20. Hinna sees on ka: Avar ja valgusküllane ruum​,​ mille pindala on 90 ruutmeetrit​,​ köögi ja eraldi tualetiga. Stuudios on projektor​,​ muusikakõlar ja diskotuled ürituse jaoks! 🎉 Kõik​,​ et teie pidu oleks lõbus! Valmistu särama!

Piirkond:

Tallinn

Teenused:

Laste animaatorid

Suhtluskeeled:

Vene, Eesti, Inglise

Teenuse keeled:

Vene, Eesti, Inglise

Asukoha eelistus:

Siseruumid

Kestus:

Min 3t, Max 3t

BIO

✨Pakume huvitavaid programme​,​ mis jäävad meelde nii teile kui ka teie külalistele. Peate lihtsalt valima ürituse teema ja sobiva meelelahutusliku programmi sisu. ✨Meie programmid on suunatud lastele alates 7. eluaastast​,​ täiskasvanute üritustele ja meistriklasside korraldamiseks.

0.00
(0 arvustust)

Oluline teada

Tühistamise kord

Mõõdukad tühistamistingimused

Piirangud

💥Maksimaalne osalejate arv - 20 inimest (lapsed ja vanemad või ainult lapsed)

Nõuded

💥Koristamine pole hinnas. Saate tellida lisatasu eest koristamise (+25 eurot), tasumine kohapeal. 💥Kapselkohvimasina rent sisaldub hinnas (klient peab masina jaoks kapsleid ise ostma). 💥Stuudios on nõud, veekeetja ja külmkapp.

Hind tunni eest: 67,00 €