Tüdrukute pidžaamapidu (pakett L)

Laste animaatorid

0.000 arvustustAsukoht: TallinnSuhtluskeeled: Vene, Eesti, Inglise

0.000 arvustust
Asukoht: Tallinn
Suhtluskeeled: Vene, Eesti, Inglise

Lisa soovinimekirja

Teenusest

Valmistuge unustamatu pidžaamapeo jaoks​,​ mis on täis naeru ja lõbu! Täiuslik pidu tüdrukutele vanuses 4 kuni 16. Kõik meie sünnipäevakülalised peavad lihtsalt valima mugava ja ilusa pidžaama! See on tõeline maiuspala tüdrukutele​,​ kus kõigil on oma hubane koht ronimiseks​,​ kaasahaarava loo kuulamiseks ja saladuste jagamiseks. Lõbusad ja naljakad mängud​,​ tõeline pediküür küünte värvimisega​,​ meistriklass pidžaamamaskide maalimisel. Mis võiks olla parem tõeliste sõprade jaoks? Teid ootavad: 🎮 Lõbusad mängud ja naljakad lood: valmistuge lõputuks lõbuks põnevate mängude ja lõbusate lugudega. 👚 Pidžaamade paraad ja etendus: näidake oma stiili oma lemmikpidžaamades meie moekal pidžaamade etendusel! 💥 Epiline padjalahing: valmistuge epiliseks padjalahinguks​,​ mis paneb teid naerma kuni pisarateni! 🛁 Aeg tõeliseks pediküüriks: hellitame end tõelise pediküüriga​,​ mis sobib pidžaamapeo kuningannale. 🕺 Rütmikas diskokoos lemmikrõõmupursetega: tantsime kaasahaarava muusika ja lummatavate mullide saatel! 🎨 Kunstiline looming: kaunistame unemaski​,​ et anda neile unikaalne välimus. Täiuslik tüdrukutele vanuses 4 kuni 16. Maksimaalne osalejate arv: 20. Hinna sees: - Stuudio rent 3 tunniks - Animaator 3. tunniks​,​ kes tervitab külalisi ja juhib programmi (programm on loetletud eespool) - Pidžaamamaskide maalimise töötuba - Paberishow! - Avar ja valgusküllane ruum​,​ mille pindala on 90 ruutmeetrit ning sisaldab kööki ja eraldi tualetti. - Stuudios on projektor​,​ muusikakõlarid ja diskotuled ürituse jaoks! Kõik selleks​,​ et teie pidu oleks lõbus! Valmistage oma pidžaamad ette!

Piirkond:

Tallinn

Teenused:

Laste animaatorid

Suhtluskeeled:

Vene, Eesti, Inglise

Teenuse keeled:

Vene, Eesti, Inglise

Asukoha eelistus:

Siseruumid

Kestus:

Min 3t, Max 3t

BIO

✨Pakume huvitavaid programme​,​ mis jäävad meelde nii teile kui ka teie külalistele. Peate lihtsalt valima ürituse teema ja sobiva meelelahutusliku programmi sisu. ✨Meie programmid on suunatud lastele alates 7. eluaastast​,​ täiskasvanute üritustele ja meistriklasside korraldamiseks.

0.00
(0 arvustust)

Oluline teada

Tühistamise kord

Mõõdukad tühistamistingimused

Piirangud

💥 Maksimaalne osalejate arv - 20 inimest (lapsed ja vanemad või ainult lapsed)

Nõuded

💥 Koristamine ei sisaldu hinnas. Saate tellida koristamise lisatasu eest (+25 eurot), maksmine kohapeal. 💥 Kapselkohvimasina rent sisaldub hinnas (klient peab masina jaoks kapslid ise ostma). 💥 Stuudios on nõud, veekeetja ja külmik.

Hind tunni eest: 300,00 €